'Jupiler Pro League nog steeds een optie voor Eden Hazard, ander voorstel afgewezen'

'Jupiler Pro League nog steeds een optie voor Eden Hazard, ander voorstel afgewezen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waar speelt Eden Hazard volgend seizoen? Het is een vraag waar de voorbije weken en maanden stevig over werd geschreven.

Eden Hazard besliste deze maand in onderling overleg met Real Madrid zijn contract, dat nog liep tot juni 2024 bij de Koninklijke, te ontbinden. Binnen vijf dagen is Eden Hazard dus een vrije speler die transfervrij overgenomen kan worden.

De voorbije dagen gonsde het van de transfergeruchten, maar Eden Hazard heeft zelf nog altijd niet aangegeven of hij verder zal voetballen, of er toch voor kiest om de schoenen aan de haak te hangen.

Enkele opties blijven hardnekkige geruchten: de Amerikaanse MLS, RWD Molenbeek met broer Kylian en eventueel ook Thorgan, of toch maar een aanbod uit Saoedi-Arabië aanvaarden.

Bij Europe1 vertelt transferjournalist Sacha Tavolieri dat Eden Hazard een astronomische aanbieding heeft gekregen vanuit het Midden-Oosten, maar dat hij dat aanbod resoluut van tafel heeft geveegd.

Vooral de familiale omstandigheden in Saoedi-Arabië zouden voor Eden Hazard en zijn gezin helemaal niet zijn wat ze willen voor een verderzetting van zijn carrière. En dus blijft het wachten, op iets dat misschien zelfs niet meer komt als de ex-Rode Duivel op pensioen gaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties