'Verrassend nieuws over Louwagie en De Witte in overnamedossier KAA Gent'

'Verrassend nieuws over Louwagie en De Witte in overnamedossier KAA Gent'

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Het lijkt een kwestie van tijd eer de overname van KAA Gent door Sam Baro afgerond kan worden. En dan gaan ook Louwagie, De Witte en co geld rapen.

Zoals eerder al gemeld: volgens De Tijd gelden er heel wat beperkingen voor de nieuwe overnemers van de Buffalo's als alles in kannen en kruiken is. Sam Baro zelf zal zich niet zomaar dividend kunnen uitkeren of geld kunnen cashen.

Pas vanaf de reserves meer bedragen dan 17,5 miljoen euro kan er een meerwaarde op vermogen worden gepakt. En ook de aandelen kunnen niet zomaar verkocht worden zonder toestemming.

7,7 miljoen euro verdelen

Toch gaan ook Michel Louwagie, Ivan De Witte & co flink cashen. Er zou een overeenkomst zijn om de aandelen voor zo'n 7,7 miljoen euro te verkopen.

© photonews

En dus zou je verwachten dat De Witte (25% van de aandelen) en Louwagie (15% van de aandele) ook flink zouden cashen. Maar dat is niet het geval.

Het exacte bedrag is niet meegedeeld, maar het aandeel dat De Witte en Louwagie zouden krijgen van de pot is kleiner dan hun verdienste in de uitbouw, meldt alvast Het Laatste Nieuws.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties