'Romelu Lukaku doet (tevergeefs) opvallende tegenzet'

Joachim Vandecauter
| 10 reacties
'Romelu Lukaku doet (tevergeefs) opvallende tegenzet'
Foto: © photonews

Waar gaat Romelu Lukaku naar toe? Zijn transferdossier zit muurvast, maar zelf lijkt hij nog altijd voor Inter Milaan te willen spelen.

Lange tijd leek Romelu Lukaku op weg naar een verlengd verblijf bij Inter Milaan, maar door een flirt met Juventus ging dat niet door. Zo wil Inter hem niet meer, maar ook bij Juventus en Chelsea (waar hij nog altijd eigendom van is) lijkt er geen toekomst te zijn. Het Midden-Oosten zou een oplossing kunnen zijn, maar Lukaku wil niet naar daar trekken. 

Volgens La Gazzetta dello Sport zou Lukaku aan Inter nu vergiffenis vragen, maar zijn tegenzet lijkt niet te werken. "Lukaku vraagt om vergiffenis, maar heel Inter trekt een muur op", stond er op de voorpagina te lezen. 

Onder meer ook de spelers zouden zich tegen hem gekeerd hebben. Ze wilden helpen met de deal tussen Chelsea en Inter, maar Lukaku beantwoordde hun berichtjes niet. Inter wil ook spanningen in de kleedkamer vermijden. 

Voor de flirt met Juventus berichtte Lukaku dagelijks aan het Inter-bestuur over hoe hard hij werkte. Zo kwam het nieuws met de Oude Dame extra hard aan en werd een transfer helemaal onmogelijk. Inter zou akkoord gegaan zijn met een deal voor 40 miljoen euro, maar dat ging dus niet door. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties