Een hereniging tussen Lukaku en Mourinho bij Roma? Dit denkt de Special One ervan

Joachim Vandecauter
| 0 reacties
Een hereniging tussen Lukaku en Mourinho bij Roma? Dit denkt de Special One ervan

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na Chelsea en Manchester United zou Romelu Lukaku met José Mourinho terug kunnen herenigd kunnen worden. Deze keer zou het AS Roma zijn.

Romelu Lukaku is de laatste uren het gesprek van de dag in Italië. Hij werd in verband gebracht met een overstap naar Inter Milan, Juventus en AC Milan, maar zou nu naar AS Roma kunnen gaan. Naar verluidt zou de Rode Duivel met de deal al ingestemd hebben en ook Chelsea zou bereidwillig zijn. 

AS Roma-trainer José Mourinho kent Lukaku goed. Hij coachte hem al bij Chelsea en Manchester United en kon het onderwerp tijdens zijn persconferentie niet vermijden: "De Lukaku-deal? De voorzitter vertelde me dat hij naast Sardar Azmoun nog een spits zou contracteren en daar ben ik blij om", vertelde hij tijdens de persconferentie. 

The Special One was echter voorzichtig: "Het is al moeilijk voor mij om te praten over Azmoun, die nog niet getekend heeft. Dus je kan je voorstellen dat Lukaku nog steeds bij Chelsea hoort. Er wordt gesproken over een verhuis naar Rome om zo alle partijen tevreden te stellen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties