🎥 Oostende blijft in het sukkelstraatje, ook grote titelfavoriet laat punten liggen door weergaloze afstandsknal

🎥 Oostende blijft in het sukkelstraatje, ook grote titelfavoriet laat punten liggen door weergaloze afstandsknal

Ook in de Challenger Pro League werd dit weekend weer naar hartenlust gevoetbald. KV Oostende blijft het moeilijk hebben, ook Zulte Waregem won opnieuw niet.

Zulte Waregem kwam in eigen huis op voorsprong tegen Dender dankzij Zinho Gano. Zijn treffer was ook meteen goed voor een 1-0 ruststand, al waren de bezoekers gemiddeld genomen zeker niet de mindere ploeg.

24 keer schoten ze uiteindelijk op doel. En bij poging 24 - de meest onwaarschijnlijke op zich - was het eindelijk raak: 1-1 voor Dender via Rajsel. Essevee begint zo met 7 op 12 toch ietwat teleurstellend aan het seizoen waarin ze absoluut kampioen willen worden.

Maar het kan nog erger. Vraag maar aan KV Oostende. De andere titelpretendent staat na vier speeldagen nog steeds laatste in de competitie. Tegen Seraing - de derde degradant van vorig seizoen - werd wel een eerste puntje gepakt: 1-1.

Deinze en Beerschot konden wél hun wedstrijd winnen, leider Lommel speelt zondagnamiddag nog op Lierse en kan dus profiteren door te winnen en zo verder uit te lopen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties