Challenger Pro League: leider lijdt dan toch eerste verlies, Colassin kan Futures niet redden en geen goals op Het Kiel

Challenger Pro League: leider lijdt dan toch eerste verlies, Colassin kan Futures niet redden en geen goals op Het Kiel
Foto: © photonews

In de Challenger Pro League is er wel één en ander verschoven. De leider kreeg met een eerste verlies te maken op het veld van Dender. Ondanks een doelpunt van Colassin verloren de RSCA Futures van Patro. Beerschot-Beveren eindigde op een brilscore.

FCV Dender - Lommel 3-1

Het begon veelbelovend voor Lommel op het veld van Dender, wanneer Vetokele een fout van Pupe afstrafte. Nsimba maakte op strafschop gelijk en bij een tegenaanval knalde Myny op aangeven van Hens de 2-1 tegen de touwen. In het slot bood Lallemand Nsimba zijn tweede van de avond aan. Lommel blijft wel op kop in de stand.

RSCA Futures - Patro Eisden 1-3

Op de tweede plek heeft Zulte Waregem het gezelschap gekregen van Patro, dat nochtans snel moest achtervolgen tegen de Futures. Antoine Colassin scoorde nog eens in het paars-witte shirt. Via doelpunten van Badofe Dansoko, Stefan Sigurdarson en Elisha Sam Bruce zette de ploeg van Stijn Stijnen de scheve situatie recht.

Beerschot - Beveren 0-0

De aantrekkelijke affiche tussen Beerschot en Beveren leverde dan weer geen spektakel. Het bleef bij een brilscore op Het Kiel. Veel intensiteit was er wel, maar doelpunten vielen er niet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties