'Niet Xabi Alonso, maar deze héél verrassende naam is dé topkandidaat van Florentino Perez om coach van Real Madrid te worden'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
'Niet Xabi Alonso, maar deze héél verrassende naam is dé topkandidaat van Florentino Perez om coach van Real Madrid te worden'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moet Real Madrid na dit seizoen op zoek naar een nieuwe coach? Het lijkt er sterk op dat Carlo Ancelotti zijn aflopende contract niet zal verlengen. En het moet gezegd: er ligt een héél verrassende naam in de bovenste schuif bij Florentino Perez.

Carlo Ancelotti hintte de voorbije weken meermaals naar zijn afscheid op het einde van het seizoen. Het contract van de Italiaan loopt namelijk af. Bovendien heeft hij volgens de geruchtenmolen al een mondeling akkoord om de nieuwe bondscoach van Brazilië te worden. 

Xabi Alonso – de voormalige middenvelder van De Koninklijke staat momenteel aan het roer bij Bayer 04 Leverkusen – wordt door de Spaanse media vooruit geschoven als mogelijke opvolger. Al heeft Florentino Perez een héél opvallende voorkeur. 

Dé verrassing?

Cadena SER weet dat Roberto De Zerbi zich aan een telefoontje mag verwachten in de nabije toekomst. De 44-jarige Italiaan gooit momenteel hoge ogen als coach van Brighton & Hove Albion. Daarvoor was hij aan de slag als T1 bij Benevento Calcio, Sassuolo FC en Shakhtar Donetsk.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties