'Manchester United gaat nog maar eens een verse zak geld opentrekken om vervanger van Casemiro naar Old Trafford te halen'

'Manchester United gaat nog maar eens een verse zak geld opentrekken om vervanger van Casemiro naar Old Trafford te halen'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United wil het middenveld verjongen. Casemiro lijkt de komende transferperiode het kind van de rekening te worden. En die vervanging mag geld kosten.

Casemiro werd vorig seizoen nog als dé toptransfer van Manchester United binnengehaald, maar ook de voormalige middenvelder van Real Madrid kon de torenhoge verwachtingen nooit inlossen. Bovendien wordt de 31-jarige Braziliaan er niet jonger op.

El Nacional weet dat The Red Devils alle pijlen richten op João Neves. De 19-jarige middenvelder brak dit seizoen helemaal door bij SL Benfica. Zijn marktwaarde wordt geschat op twintig miljoen euro, maar realistisch is dat bedrag niet.

Zeventig miljoen euro

Benfica wil minstens zeventig miljoen euro en… Manchester United lijkt aan die eisen te willen voldoen. Al moet er dan wel nog een zakcentje verdiend worden aan Casemiro. Geluk bij een ongeluk: ook de Braziliaan wil graag vertrekken op Old Trafford.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties