Twee matchen in de CPL: wie is de leider na de topper tussen Essevee en Lommel SK?

Twee matchen in de CPL: wie is de leider na de topper tussen Essevee en Lommel SK?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Twee wedstrijden vanavond op de agenda in de Challenger Pro League. Ook de topper tussen Zulte Waregem en Lommel SK werd afgewerkt.

Beerschot kreeg vandaag te horen dat het geen forfaitzege krijgt voor het duel tegen SL16, waardoor de match later opnieuw ingepland moet worden en zij dus geen competitieleider werden zonder spelen.

De topper met de eerste plek in de Challenger Pro League als inzet werd gespeeld op Lommel SK, waar Zulte Waregem op bezoek kwam.

Op doelpunten was het wachten tot na de rust. Zinho Gano zette de bezoekers net na de koffie op voorsprong, de gelijkmaker kwam nog geen tien minuten later van Arthur Sales.

De andere wedstrijd werd aan de andere kant van het land afgewerkt. KV Oostende, voorlaatste in de stand, ontving Patro Eisden. Een hoogstaande wedstrijd werd het hoe dan ook niet. Het bleef bij een scoreloos gelijkspel, al het vijfde van de kustploeg dit seizoen.

Door het gelijkspel blijft Zulte Waregem leider, met 1 punt meer dan Lommel en 3 meer dan Beerschot, dat wel nog twee matchen minder gespeeld heeft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties