De kogel is door de kerk: 'Koen Casteels heeft zijn keuze gemaakt en het is géén goed nieuws voor Anderlecht'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties
De kogel is door de kerk: 'Koen Casteels heeft zijn keuze gemaakt en het is géén goed nieuws voor Anderlecht'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Koen Casteels zal volgend seizoen niét onder de lat staan bij RSC Anderlecht. De Rode Duivel kiest voor een avontuur in de woestijn.

De Duitse media melden dat Koen Casteels zijn keuze heeft gemaakt. De Rode Duivel heeft een akkoord met Al-Qadsiah FC. Hij zet eerstdaags zijn krabbel onder een contract bij de Saoedische promovendus.

We moeten er geen tekening bij maken: het gaat om een lucratieve overeenkomst. Eentje waar RSC Anderlecht onmogelijk tegenop kon. Nochtans was Casteels dé prioriteit voor paars-wit om Kasper Schmeichel te vervangen.

Casteels   Koen
© photonews

Toch lijkt een avontuur in de woestijn een vreemde keuze voor de 31-jarige doelman. Behalve Anderlecht waren ook Celtic FC en Sevilla FC concreet. "Maar ik heb altijd gezegd dat ik geen enkel project van tevoren zal uitsluiten", liet hij enkele weken geleden nog optekenen.

Waar speelt Koen Casteels volgend seizoen?

Casteels trekt als transfervrije speler naar Saoedi-Arabië. De voorbije negen seizoenen stond hij in doel bij VfL Wolfsburg. Die Wölfe waren vragende partij voor een nieuwe overeenkomst, maar onze landgenoot is toe aan een nieuwe uitdaging.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties