Wanbeleid bij KV Oostende zal niet snel vergeten worden: "Ongekende arrogantie en onbeschoftheid tegenover alles en iedereen in het milieu"

Wanbeleid bij KV Oostende zal niet snel vergeten worden: "Ongekende arrogantie en onbeschoftheid tegenover alles en iedereen in het milieu"
Foto: © photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

KV Oostende zal heel binnenkort het faillissement aanvragen. Jeugddirecteur Rik Coucke zorgde er op zijn beurt wel voor dat de jeugdwerking nog een toekomst heeft.

KV Oostende kende een bijzonder moeilijk seizoen op financieel en sportief vlak. De club kon er na een lang seizoen voor zorgen dat er geen degradatie volgde, maar de moeite was voor niets.

Er werd geen nieuwe eigenaar gevonden en dus zal de club begin juni het faillissement aanvragen. Jeugddirecteur Rik Coucke is woedend om wat er allemaal gebeurd is.

"Deze ooit zo familiale club met een rijk verleden en een goed aanzien binnen de voetbalwereld verliest deze status door een ongekende arrogantie en onbeschoftheid tegenover alles en iedereen in het milieu", begint hij bij Het Nieuwsblad.

"Dat deze houding als een boemerang zou terugkomen, stond in de sterren geschreven. Wanbeleid en zelfverrijking hebben ertoe geleid dat het faillissement zal worden uitgesproken, dat de club ophoudt te bestaan en dat zoveel medewerkers en supporters nu op straat staan", gaat Coucke verder.

"Zij die heel veel boter op het hoofd hebben, ontspringen de dans. Ze tonen feitelijk op deze manier aan en ze bevestigen dat ze geen enkele maar dan ook geen enkele affectie hadden of hebben voor KV Oostende", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties