Competitie: Russische Premier League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Luzhniki
CSKA Moskou gaat niet in fout tegen rode lantaarn

CSKA Moskou heeft thuis met 2-1 gewonnen van hekkensluiter Mordovia Saransk. De Moskovieten hebben voorlopig drie punten meer dan Anzhi, dat maandag nog in actie komt.

Na een kwartier voetballen kwam CSKA Moskou in eigen huis op voorsprong tegen het stugge Saransk. Het was de Japanner Honda die het eerste doelpunt scoorde en zo meteen de ruststand vastlegde. In de tweede helft scoorden de bezoekers ineens de gelijkmaker via Bober. Uiteindelijk wist CSKA puntenverlies toch te vermijden met een doelpunt van Mamaev zowat twintig minuten voor tijd.

De Moskovieten kunnen zo rustig kijken naar de topper tussen Zenit Sint-Petersburg en Anzhi morgenavond. CSKA heeft – met een match meer gespeeld – voorlopig drie punten voorsprong op Anzhi en zes op Zenit. Voor Mordovia Saransk komt degradatie steeds dichter bij.