Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Dinamo Stadion Moskou
Terek Grozny wint thuiswedstrijd
Frank Deckers

In de Russische Premier League stonden zaterdagmiddag drie wedstrijden op het programma. Terek Grozny won net zoals Lokomotiv en Dinamo Moskou hun thuiswedstrijd.

Terek Grozny heeft zaterdagmiddag met 2-1-cijfers gewonnen van Amkar Perm. Rybus nam beide doelpunten van de thuisploeg voor zijn rekening. Jonathan Legear stond alweer niet op het wedstrijdblad. In de 85ste minuut kon Burmistrov de aansluitingstreffer nog scoren, maar het kalf was al verdronken.

Dinamo Moskou nam het thuis op tegen Mordovia Saransk. De ploeg uit de hoofdstad had geen problemen met de degradatiekandidaat. Alle doelpunten werden voor de rust gescoord, het werd uiteindelijk 3-1.

Lokomotiv Moskou won hun wedstrijd ook met 3-1-cijfers. Het stond echter lange tijd 1-1 in de match tegen Rostov. In de laatste tien minuten maakte Lokomotiv het verschil met twee goals kort na elkaar.