Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Lokomotiv Stadion
CSKA wint makkelijk van stadsgenoot Lokomotiv Moskou
Frank Deckers

De koploper in de Rusland kon makkelijk stadsgenoot Lokomotiv afhouden. Het werd uiteindelijk 1-4. CSKA Moskou staat hierdoor stevig aan de leiding met 6 punten meer dan Zenit Sint-Petersburg.

Vagner Love opende al na zes minuten de score. De toon was dus al direct gezet. Ruim twintig minuten later verdubbelde Musa de score met een mooie actie. Vlak voor de rust maakte Vagner Love zijn tweede goal van de avond.

Na de rust was het duidelijk dat CSKA tegen een lager tempo verder deed. Lokomotiv Moskou kwam beter in de wedstrijd en kon ook nog een eerredder maken. Tarasov scoorde de enige goal van de thuisploeg. Een kwartier voor tijd maakte Doumbia de match helemaal af met zijn eerste van de avond. Het bleef uiteindelijk 1-4. CSKA heeft nu al zes punten meer dan Zenit, maar de ploeg van Witsel heeft wel nog een wedstrijd tegoed.