Competitie: Russische Premier League
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Zvezda Stadion
Alles uit Rusland: Kazan laat punten liggen

Rubin Kazan - binnen enkele weken tegenstander van Zulte Waregem in de Europa League - heeft punten laten liggen op het veld van Amkar Perm. Daarmee ziet het CSKA Moskou verder uitlopen in de stand.

Amkar Perm - Rubin Kazan 0-0

Semenov werd dan wel uitgesloten met twee keer geel bij de thuisploeg, voor de rest was er weinig opwinding in de wedstrijd te vinden.

Er vielen uiteindelijk ook geen doelpunten, waardoor Rubin Kazan nu 12 op 24 pakt in de competitie en al acht punten achterstand telt op leider CSKA Moskou.

Lokomotiv Moskou - Kuban Krasnodar 1-0

Een doelpuntje van Tarasov iets na de rust was voldoende om de drie punten in Moskou te houden. Lokomotiv blijft op vier punten van leider en stadsgenoot CSKA, Krasnodar is in de middenmoot te vinden.

Tom Tomsk - Anzhi 2-2

In een echte degradatietopper nam de thuisploeg verreweg de beste start. Het kwam op voorsprong en een strafschop vlak na rust leek de wedstrijd te hebben beslist: 2-0. Anzhi knokte terug en sleepte nog een punt uit de brand, ook met een strafschop en een doelpunt van Burmistrov.