Rangers FC
motMotherwell
Datum: 27/12/2004 16:00
Competitie: Scottish Premier League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Ibrox Stadium
Rangers blijft makkelijk in spoor van Celtic
Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Rangers blijft makkelijk in spoor van Celtic
Foto: © SC

Glasgow Rangers heeft makkelijk zijn wedstrijd tegen Motherwell gewonnen.  Dankzij een 4-1 overwinning volgt Rangers op 1 punt van leider en concurrent, Celtic Glasgow.

Al vroeg in de wedstrijd bracht Nacho Novo voor 50.000 supporters de thuisploeg op voorsprong.  De kleine Spanjaard devieerde met een mooie baltoets de bal voorbij doelman Corr.  Binnen het eerste kwartier maakte de topschutter van Iborx al zijn tweede van de middag.  Novo draaide de bal voorbij de bezoekende doelman op assist van Shota Arveladze. 

Ondertussen had Gregory Vignal de score bijna verdubbeld op vrije trap, nadat Kroatisch speler van het jaar Dado Prso net buiten de rechthoek werd neergehaald door David Partridge.  Voor kon Novo zijn hattrick vervolledigen, maar de aanvaller miste de kans op voorzet van Vignal.

Na de pauze kwam Motherwell weer in de wedstrijd met een doelpunt Scott McDonald.  Maar de vreugde was van korte duur bij de bezoekers want na een doelpunt van Arveladze, na een assist van uitblinker Novo, liep de thuisploeg weer uit tot 3-1.  In de slotfase zette invaller Steven Thompson de eindscore op de bordjes.                          (Uitblinker Nacho Novo) 


Bron foto:  bbc.co.uk