Speeldag: Speeldag 11
Stadion: St Mirren Park
Buffel helpt Rangers aan winst
Kristof Blomme

Glasgow Rangers heeft een zwaarbevochten 2-3 overwinning behaald bij Saint Mirren. Dankzij deze driepunter komt het op plaats drie, op amper twee punten van Hearts.

Indien Glasgow Rangers won bij Saint Mirren deed het een uitstekende zaak. Het kon Kilmarnock bijbenen op plaats drie en naderen tot op twee punten van Hearts. De partij kon echter niet slechter beginnen voor de bezoekers. Na amper vijf minuten bracht John Sutton St Mirren op voorsprong met een knap schot. Maar nog binnen de eerste twintig minuten zetten de bezoekers de situatie recht. Eerst trapte Adam een vrije trap knap binnen. Twee minuten later bracht Thomas Buffel zijn ploeg zelfs op voorsprong.

Na de pauze leek St Mirren toch nog punten thuis te houden. Tien minuten voor tijd scoorde Sutton immers zijn tweede van de avond vanop de stip. Vijf minuten later kon Rangers toch nog de overwinning wegkapen. Nacho Novo was verantwoordelijk voor die laatste treffer.