Stadion: Ibrox Stadium
Rangers en Hearts spelen gelijk
Dirk Pieters

Rangers - Motherwell 1-1

Het wil maar niet lukken voor de Glasgow Rangers. De ploeg van Thomas Buffel kwam ook dit weekend niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Motherwell. Toch kwam de ploeg van trainer Paul Le Guen al snel op voorsprong, maar na de rust kwamen de bezoekers op gelijkhoogte via Kerr

Door het gelijke spel blijven de Rangers wel op een derde plaats staan, maar wordt de achterstand op Celtic mogelijk nog groter.

Hearts - Dunfirmline 1-1

De nummer twee uit het klassement Hearts of Midlothian kwam op eigen veld niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Dunfirmline Athletic. De thuisploeg kwam in het eerste kwartier op voorsprong via Velicka en kon deze stand tot aan de rust behouden. Na de pauze kwam Dunfirmline al snel op gelijke hoogte na een doelpunt van Hamilton