Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Ibrox Stadium
Rangers niet voorbij Dundee United
Kristof Blomme

Glasgow Rangers is er niet in geslaagd om ook de tweede competitiewedstrijd winnend af te sluiten. Op eigen veld kwam het niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Dundee United. Morgen staat nog de topper tussen Hearts en Celtic op het programma.

Glasgow Rangers is thuis tegen Dundee niet verder gekomen dan een 2-2 gelijkspel. Na een kwartier spelen kwamen de bezoekers op voorsprong. Een voorzet van Duff werd door Hunt knap afgemaakt. Voor de rust kregen de troepen van Le Guen nog een resem kansen via Sionko, Adams, Prso en Buffel, maar niemand van hen wist het doel te vinden.

Na de pauze kon Dundee de score zelfs nog verdubbelen. Een voorzet van Robson werd door de Noor Kalvenes hard ingekopt. Eén minuut later was de aansluitingstreffer een feit via Chris Burke, die nog geen minuut op het veld stond. Even leek het erop dat de ploeg uit Glasgow niet verder zou komen tot Robb zijn eigen doelman klopte.