Inverness C.T.
Rangers FC
0-1
22' Nacho Novo (pen)
Dirk Pieters

De kloof tussen Celtic en de Glasgow Rangers is ondertussen al gigantisch groot geworden. Ook woensdagavond kon de ploeg van trainer Paul Le Guen niet winnen van het bescheiden Inverness. Zelfs tegen de nummer elf in het klassement kon de Schotse club geen vuist maken. Halverwege de competitie lijkt de titel verder weg dan ooit.

Toch kwamen de bezoekers op voorsprong na 22 minuten. Nacho Novo zorgde van op de stip voor de 0-1 voorsprong, maar nog voor de rust zorgde Darren Dods voor de gelijkmaker. Ook in de tweede helft bleef de wedstrijd gelijk opgaan, maar John Rankin maakte in de allerlaatste minuut het verschil voor de thuisploeg.

Celtic gaat in het Schotse Premiership met 52 punten aan de leiding gevolgd door Aberdeen met 37 punten en Glasgow Rangers met 35 punten. [TH]