Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Rugby Park
Rangers niet verder dan puntendeling
Dirk Pieters

Glasgow Rangers kwam zondagmiddag niet verder dan een 2-2 gelijkspel op het veld van Kilmarnock. De ploeg van Coach Paul Le Guen stond na 90 minuten nog 1-2 voor, maar kreeg in de blessuretijd nog een penalty om de oren.

Kris Boyd bracht de Rangers in de eerste helft op voorsprong na een mooie assist van Dado Prso. Tot aan de rust bleven de bezoekers baas, maar iets na de pauze kwam Kilmarnock op gelijke hoogte na een kopbaldoelpunt van Frazer Wright. Tot vijf minuten voor tijd bleef de wedstrijd aangenaam om volgen, maar dan maakte opnieuw Boyd het verschil. Hij bracht de Rangers 1-2 voor. Diep in de blessuretijd kreeg de thuisploeg een penalty na handsbal van Alan HuttonNaismith liet de kans niet onbenut en trapte van op de stip de gelijkmaker binnen, waardoor de Rangers niet alleen aan de leiding kwamen. [TH]