Competitie: Vriendschappelijke interlands
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)

Herbeleef Beerschot - KV Kortrijk (Vriendschappelijke interlands)

Volg de match tussen Beerschot en KV Kortrijk live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Beerschot Wilrijk verloor gisteren met 1-0 van Boom. Vandaag komt er een heel andere ploeg op het veld tegen KV Kortrijk. De match gaat door in Hoboken.
1
KFCO Beerschot-Wilrijk-KV Kortrijk: 0-0
5
Enorme versnelling van Ajagun. Zijn lage voorzet bereikt geen ploegmaat.
6
Ouali treft de paal
Ouali knalt staalhard tegen de staak.
8
Slecht uitverdedigen komt Beerschot bijna duur te staan. De lob van Chevalier gaat over.
9
Een eerste keer Beerschot. Het schot van Tissoudali wordt afgeblokt.
10
Van Hyfte speelt in op Hoffer. Die trekt de bal goed achteruit. Brogno zoekt ruimte voor het schot, maar er zit een Kortrijks been in de weg.
15
Kortrijk was duidelijk beter begonnen, maar intussen is Beerschot Wilrijk ook al wel enkele keren komen dreigen. Voorlopig nog zonder de Kortrijkse defensie in verlegenheid te brengen.
20
De jongste minuten meer balbezit voor de ploeg van Stijn Vreven. Vooral op links komen de Mannekes er meer door, maar Kortrijk houdt het achterin nog altijd goed op slot.
22
Vrije trap op een mooie plaats voor Chevalier. De eigenzinnige Fransman kan dat normaal wel. Deze poging strandt in de muur.
24
Tissoudali draait goed uit en heeft vervolgens een zee van ruimte voor zich. Hij opent ook goed op Brogno. Die komt naar binnen en centraal zit het dicht.
25
Beide teams gaan al eens naar de kant voor een drankpauze.
27
Een uittrap van Vanhamel heeft het spel hervat.
28

Goal
Doelpunt van Abdul Ajagun (Teddy Chevalier)
Balverlies van Maes wordt afgestraft door een snelle omschakeling van KVK. Chevalier geeft een prima assist en Ajagun maakt het af.
30
Verraderlijke voorzet van Mboyo. Ouali kan verlengen. Vanhamel zit er wel nog met een handje tussen.
33
Maes wilt zijn foutje rechtzetten. Zijn vrije trap zeilt ongevaarlijk over doel.
35
Tissoudali draait slim weg bij Chevalier en levert een goede voorzet af. Bij KVK moeten ze de bal van de lijn halen, maar er was reeds gefloten voor een overtreding.
38
 Gele kaart voor Medjon Hoxha
Stevige ingreep Hoxha terecht bestraf met geel.
41
Kortrijk komt erdoor op links. Grisez glijdt de bal naar de buitenkant in inworp. Na het hervatten van het spel komt het leer bij Ajagun. De aanvallende middenvelder schiet hoog over.

Scheidsrechter
Rust
KFCO Beerschot-Wilrijk - KV Kortrijk: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

51
Nog geen doelgevaar in de aanvangsfase van de eerste helft. Beerschot Wilrijk is na rust nog niet aan de overkant geraakt.
52
Weggever van Vanhamel. Stojanovic glijdt uit, tot opluchting van de doelman.
55
Beerschot Wilrijk komt dreigen met een flankvoorzet vanop rechts. De 'thuisploeg' houdt er enkel een hoekschop aan over.
56
Die met een enorme versnelling op links. Uiteindelijk maakt de invaller wel zelf de overtreding.
59
Bruzzese pareert
Maes lanceert een raket richting doel. Weliswaar op de vuisten van Bruzzese.
63
Prychynenko zoekt de ruimte in de rug van de Kortrijkse verdediging en verstuurt een goede lange bal. Naderi verdedigt er goed op.
65

Goal
Doelpunt van Erwin Hoffer (Onbekend Onbekend)
Deze keer richt een lange bal wel schade aan. Bruzzese laat zich in een misverstand met zijn verdediger op een foutje betrappen. Hoffer schuift de gelijkmaker in doel.
67
Mooie combinatie op links tussen D'Haene en Stojanovic. De voorzet levert niets op.

74
Een vrije trap van Maes wordt tegen de netten geduwd, maar de scheidsrechter had al gefloten voor een overtreding.
76
Prima aanval van Beerschot Wilrijk over rechts. Bruzzese kan met een handje maar net bij de voorzet, maar komt er mee weg.
78
Stojanovic zoekt de ruimte aan de rand van het strafschopgebied. De spits viseert de korte hoek. Zijn schot gaat naast.
82
Prima voorzet van D'Haene vanop links. Stojanovic kan er met zijn hoofd niet echt goed bij.
88
Beide teams hebben nog enkele minuten om de winnende treffer te scoren. Kan Beerschot Wilrijk zijn goede tweede helft bekronen? Of trekt de ploeg uit 1A nog aan het langste eind?