En zo gaan we naar de zesde strafschop elk ...

Bruno Miguel Boialvo Gaspar mist penalty: 4-3

Volg hier de Brugse Metten LIVE!
19:58
Nog een dik halfuurtje tot de start, we zijn er klaar voor!
20:31
De match begint met een minuut stilte voor oud-bondscoach en ex-Sporting-coach Robert Waseige. De Portugezen uit het uitvak beginnen te applaudisseren, de thuisaanhang doet mee.
1
Club Brugge-Sporting Lissabon: 0-0
1
De bal rolt in Jan Breydel!
Wat laat Club Brugge zien in zijn galamatch tegen toch wel een sterke tegenstand?
1
Okereke meteen fel in duel, maar hij wordt afgefloten voor hij kan op doel besluiten.
4
Voorlopig nog geen kansen. Het is wat aftasten aan beide kanten.
7
Het gaat er stevig aan toe, zoveel is nu al duidelijk.
10
Een aantal leuke bewegingen en acties zien we wel, maar echt gevaarlijk kon nog niemand worden.
13
De VAR werd even voor iets geraadpleegd, maar er komt niets van. Er leek ook niet echt iets aan de hand.
15
De eerste reprimande van de avond is voor Wendel. Veel tempo zit er nog niet in de wedstrijd door de vele foutjes en tikjes.
16
De voorzet komt vanop rechts van Dennis, Okereke wordt vergeten in het centrum en in de herneming komt de bal alsnog voor diens voeten. Bij de bezoekers claimen ze buitenspel, komt de VAR nog tussen?
17

Goal
Doelpunt van David Okereke (Onbekend Onbekend)
Blauw-zwart wel degelijk op voorsprong. De bezoekers gaan nu moeten komen.
19
Mata met de balverovering, hij trekt ten strijde en trapt. Weinig problemen voor Ribeiro.
23
Daar is Dennis met de tussenkomst, maar uiteindelijk trapt hij eerder op Vormer dan richting doel. Er zat meer in!
26
Bruno Fernandes met een knappe vrije trap richting winkelhaak, maar Horvath duwt in corner.
27
Bij de daaropvolgende corner gaat hij wel half naast de bal en is het Vietto die half in de volley naast trapt.
30
De eerste gele kaart is er eentje voor Wendel.
30
 Gele kaart voor Marcus Wendel Valle da Silva

33
Dennis roert zich nog eens, maar hij krijgt de bal niet helemaal onder controle.
36
We kabbelen stilaan richting rust. Voorlopig heeft Brugge zijn 20e Metten binnen.
38
De Portugese poppetjes gaan aan het dansen, Bruno Fernandes krijgt een gele kaart.
38
 Gele kaart voor Bruno Miguel Borges Fernandes

41
Daar zijn de volgende kansen! Eerst kan Dennis het niet afronden (op de paal!), daarna doet Okereke het alleen terwijl Danjuma stond te wachten.
44
Krijgen we nog iets voor de pauze of is dit het geweest?
45+1

Penalty
Penalty voor Sporting Lissabon
Fout op Rapinha, de bal gaat op de stip!
45+2

Goal
Doelpunt van Bruno Miguel Borges Fernandes (Penalty)
En zo is het 1-1 hier op slag van rusten. Bruno Fernandes schuift de bal rustig onder Horvath door!

Scheidsrechter
Rust
Club Brugge - Sporting Lissabon: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

48
De bezoekers waren er meteen, maar de ingevallen Luiz Phellype kan niet afwerken.
51
Heerlijk uitgesponnen aanval van Club Brugge, maar Ruud Vormer schiet de dot van een kans over de kooi van Ribeiro!
51
Vervangen Luciano Vietto
Ingevallen Jovane Eduardo Borges Cabral

53

Goal
Doelpunt van Jovane Eduardo Borges Cabral (Onbekend Onbekend)
Cabral staat nog geen twee minuten op het veld, of hij doet de netten met een schuiver onder Horvath al trillen!
56
Club Brugge gaat nu moeten komen!
59
Bijna was daar de 1-3! Horvath verslagen, maar Simon Deli kan van de lijn redden.
61
Mata gaat nogal makkelijk tegen de grond, maar de bal lijkt wel op de stip te gaan. Of zegt de VAR nog nee?
61

Penalty
Penalty voor Club Brugge
Ook Club Brugge krijgt een strafschop. Hans Vanaken achter de bal ...
62

Goal
Doelpunt van Hans Vanaken (Penalty)
Hans Vanaken aarzelt niet en stuurt Ribeiro de verkeerde kant uit. Alles opnieuw te herdoen.
63
Vervangen Emmanuel Bonaventure Dennis
Ingevallen Thibault Vlietinck

65
Snedige aanval van Club Brugge, David Okereke krijgt de bal echter tot drie keer toe niet voorbij de Portugese doelman.
68
Opnieuw een dubbele wissel bij de bezoekers!
71
Nog twintig minuten, er staan nog nieuwkomers klaar bij de Portugezen. Ondertussen een nieuwe wereldsave van Ribeiro op een inzet van Okereke.