Club mist drie spelers voor Brugse Metten
Dennis Rosiers
| 8 reacties

Club Brugge speelt vrijdagavond tegen Sporting Lissabon

Club mist drie spelers voor Brugse Metten

Vrijdagavond sluit Club Brugge traditiegetrouw de voorbereiding af met de Brugse Metten. Dit seizoen nemen ze het op tegen Sporting Lissabon, dat vorig seizoen derde werd in de Portugese hoogste klasse.

Club Brugge maakte vandaag alvast zijn selectie bekend. Er zijn 3 afwezigen: Jelle Vossen, Brandon Mechele en Kaveh Rezaei blijven uit voorzorg aan de kant. Tegenstander wordt Sporting Lissabon, een club met enkele bekende namen in de rangen.

In de selectie van de Portugezen vinden we onder meer Jérémy Mathieu (ex-Barcelona), de Nederlandse goalgetter Bas Dost en centrale middenvelder Bruno Fernandes (gegeerd door tal van Europese topclubs) terug. Ook Abdoulay Diaby, die een verleden heeft bij Moeskroen en Club Brugge, speelt bij Sporting.

Het zal voor Club de laatste waardemeter worden in deze voorbereiding. Ook is het de gelegenheid voor de nieuwkomers om zich voor het eerst aan het grote publiek te laten zien. Volgende week zaterdag (27 juli) trekt Club naar de Freethiel, waar ze het op de eerste speeldag van de Jupiler Pro League zullen opnemen tegen Waasland-Beveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties