Stevige overtreding van Shaqiri op Cabaye. Kuipers houdt voorlopig de kaarten op zak.
Zwitserland bijna! Shaqiri kraakt zijn schot en laat zo de aansluitingstreffer liggen!

Gemiste penalty
Karim Benzema mist penalty
Zwak getrapt door Benzema en ook Cabaye mist de rebound, die op de lat gaat!
37
Kan Zwitserland de spanning terug in de match brengen? Een doelpuntje voor de rust zou daarvoor ideaal zijn!
38
Giroud maakt bijna een tweede slachtoffer, maar Lichtsteiner kan verder na een botsing met de Franse spits.
40
Shaqiri met de actie, hij haalt er een hoekschop uit.
40

Goal
Doelpunt van Mathieu Valbuena (Olivier Giroud)
Frankrijk voorlopig met de vingers in de neus op dit WK. Kort voor de rust wordt het 0-3 via Valbuena!
43
Bijna 0-4 via Valbuena! Waar is die stevige verdediging van de Zwitsers gebleven?
45+2
Benzema probeert nog eens, maar zijn schot is te zwak.

Scheidsrechter
Rust
Zwitserland - Frankrijk: 0-3

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Valon Behrami
Ingevallen Blerim Dzemaili

46
Meteen dreiging van Zwitserland via Seferovic, maar Lloris moet niet tussenkomen.
47
Mehmedi gaat neer in de zestien. Correcte tackle van Sakho, zo oordeelt Kuipers.
47
Lloris mag de bal nog eens voelen op een poging van Inler.
52
Stevige overtreding van Sissoko op Shaqiri. Vrije trap voor de Zwitsers.
53
De vrije trap levert een hoekschop op.
55
Giroud vanop afstand. De bal gaat ver naast.
58
Poging van Dzemaili gaat over.
60
Frankrijk laat het initatief aan Frankrijk, maar komt er zelf gevaarlijk uit op de counter. Schot van Benzema wijkt af op een verdediger, hoekschop.
63
Vervangen Olivier Giroud
Ingevallen Paul Pogba

64

64
Mehmedi met de kans, maar Lloris is alert en zet hem onder druk. De Zwitser schiet over.
66
Vervangen Mamadou Sakho
Ingevallen Laurent Koscielny

67

Goal
Doelpunt van Karim Benzema (Paul Pogba)
Benzema maakt zijn penaltymisser goed met de 0-4.

72
Evra zowaar dicht bij een doelpunt. Hij bewijst echter dat afwerken niet zijn sterkste kant is.
73

Goal
Doelpunt van Moussa Sissoko (Karim Benzema)
Arm Zwitserland! De ploeg werd vooraf geloofd voor zijn goede organisatie, maar daar is vandaag niets van te merken. 0-5!
76
Benaglio komt tot drie keer toe tussen om Frankrijk van de 0-6 te houden!
81

Goal
Doelpunt van Blerim Dzemaili (Onbekend Onbekend)
Vrije trap van Dzemaili gaat door de muur. Lloris is verrast en kan er net niet bij.
82
Vervangen Mathieu Valbuena
Ingevallen Antoine Griezmann

Griezmann mag ook proberen zijn doelpuntje mee te pikken. Hij krijgt daarvoor een 10-tal minuten.
86
Shaqiri bijna met de 2-5, Lloris pakt het afstandsschot.
87

Goal
Doelpunt van Granit Xhaka (Gökhan Inler)
Xhaka mildert verder tot 2-5. Als één speler van Zwitserland vandaag een doelpuntje verdiende, was hij het wel.