Reactie Mununga: "Ojo komt terug bij de groep"

Robby Morren
Robby Morren
| 18 reacties
Mununga: "Ojo komt terug bij de groep"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Joachim Mununga zegt dat er geen probleem Ojo is bij Beerschot. Daarnaast is hij vooral tevreden dat de supporters achter de ploeg blijven staan in moeilijke tijden.

Robby Morren in Antwerpen

"We houden een goed gevoel over aan deze overwinning tegen Cercle. Hopelijk komt nu de omschakeling." Mununga vindt vooral de steun van de supporters belangrijk. "Als ik bekijk dat de fans achter ons stonden na zoveel wedstrijden zonder overwinning, dat is heel knap."

Funso Ojo

Geen spoor van Funso Ojo zaterdagavond. Hij werd uit de selectie gezet maar volgens Mununga is dat geen zaak. "Funso is niet voor de rest van het seizoen uit de groep gezet. Het is een klein probleem zoals elke club er heeft. Hij heeft niets ergs gedaan. Hij is een topvoetballer en we zullen hem nog nodig hebben."

"Hij toont veel inzet en wil zijn best doen. Hij blijft bij de groep. Hij is een belangrijke speler voor ons en ik denk dat de coach er ook zo over denkt."

Play-off III

Over het play-off III systeem is Mununga niet bijster enthousiast. "Dat is geen geweldig systeem. Men wilde de competitieformule veranderen waardoor dit systeem er is gekomen. Het is nu zo en wij moeten play-off III spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties