🎥 Antwoorden met de voeten: Charles De Ketelaere schiet Atalanta naar de Champions League

Atalanta heeft met 0-2 gewonnen van Lecce. Het openingsdoelpunt viel vlak na de rust en werd gescoord door Charles De Ketelaere.

Charles De Ketelaere begon met Atalanta tegen Lecce op de bank. In de eerste helft leverden beide ploegen veel strijd, maar dat leverde bitter weinig kansen en voetbal op.

Onze landgenoot mocht na de rust invallen. Hij werd diep gestuurd en scoorde meteen het openingsdoelpunt voor Atalanta.

Vijf minuten later was het opnieuw prijs voor de bezoekers. Gianluca Scamacca kon op een hoekschop boven drie Lecce-verdedigers uittorenen en scoren.

Na de verloren bekerfinale heeft Charles De Ketelaere geantwoord met de voeten. Hij werd tegen Juventus nog bij de rust vervangen na een bleke eerste helft.

Atalanta komt door deze zege op de vijfde plaats in de Serie A, met 1 puntje minder dan Bologna en Juventus die derde en vierde zijn in de rangschikking.

Onze landgenoot lijkt in bloedvorm te zitten, precies op het juiste moment. Volgende week volgt immers de finale van de Europa League, in Dublin tegen Bayer Leverkusen.