Kwetsuren bij de Duivels

Kwetsuren bij de Duivels
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Gisterenmiddag verzamelden de Rode Duivels in Kokszijde voor de voorbereiding op de volgende interland.Op woensdag 10 september staat immers de cruciale wedstrijd tegen Kroatië gepland. Na een eerste training maakte bondscoach Anthuenis de balans op.

Opnieuw is het Valgaeren die met een kwetsuur worstelt, zoals gewoonlijk als hij voor de Duivels opgeroepen wordt. Momenteel sukkelt hij dan ook met de hamstrings achter de knie. De scan die hij in Glasgow liet nemen wees evenwel op niets ernstigs, daarom hoopt Anthuenis hem dan ook tijdig speelklaar te krijgen. Dat geldt ook voor de kwetsuur van Mbo Mpenza die een kniestoot in de dij opliep bij de wedstrijd tegen Genk. Ook Soetaers (teen) en Buffel (vermoeid) krijgen nog een beetje extra rust.

De Belgische bond zal ook niemand meer naar Kroatië sturen omdat Antheunis van mening is dat er voldoende informatie is en men de beschikking heeft over een cassette. Vandaag zullen de Duivels twee keer trainen, eenmaal op het veld in Kokszijde omstreeks 10 uur en in de namiddag op het strand van De Panne, vermoedelijk rond 15 uur, al is dat afhankelijk van de zee(eb/vloed). Antheunis gaat er ook vanuit dat alle negentien spelers inzetbaar zullen zijn, ook al zitten ze zoals Sonck en Van Damme momenteel bij hun club op de bank.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties