Milan wil Ajax-trio

Milan wil Ajax-trio
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AC Milan wil Ajax deze zomer benaderen om een transfer van drie Ajax-spelers te bewerkstelligen. Vice president Adriano Galliani heeft de plannen al doorgesproken met zijn technische staf.

De top van het lijstje wordt aangevoerd door Hatem Trabelsi; zijn contract loopt aan het einde van dit seizoen af. De Tunesiër is al geruime tijd een speler die Carlo Ancelotti wil vastleggen. Vooral zijn optredens in de Champions League hebben veel indruk gemaakt op de trainer van AC Milan.

Rafael van der Vaart is nummer 2 op het lijstje van Galliani. Het contract van de jonge middenvelder loopt nog tot 2006, maar hij heeft al toegegeven graag dezelfde weg af te willen leggen als zijn grote voorbeeld Marco van Basten. Een overgang naar AC Milan zou dus zeker niet ondenkbaar zijn.

Ten slotte wil Galliani ook nog de Braziliaan Maxwell vastleggen. AC Milan zal hierbij concurrentie ondervinden van stadsgenoot Inter die ook achter het 22-jarige talent aanzit. Het contract van Maxwell loopt tot en met volgend seizoen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties