Dani moet betalen om match te zien

Dani moet betalen om match te zien
Foto: © SC

Dat het slecht gaat met Barcelona sportief en financieel is al langer bekend, maar met overbodige spelers gaat Barça toch wel hard om.

Dani is uit de ploeg gezet en uit de gratie gevallen bij zijn club Barcelona. Als hij een wedstrijd van zijn ploeg wil bijwonen, moet hij een inkomticket aanschaffen, zei het bestuur tegen Dani.

Dani wordt overigens gedwongen om individueel te trainen, soms zelfs op avonden wanneer men het licht niet meer aan wil doen.

De advocaten van Dani slepen de zaak nu voor een sporttribunaal. Zij beweren dat Dani het slachtoffer is van pesterijen en eisen dat Barcelona hem de resterende termijn van zijn contract uitbetaalt, zodat hij vrij is om te vertrekken.

Het Barça-bestuur zegt dat Dani maar had moeten ingaan op één van de aanbiedingen van andere clubs die hij dit seizoen heeft gekregen. Dani zelf zei dat hij nooit een schriftelijke bevestiging van een aanbieding van een andere ploeg gezien of gekregen heeft.

Nogmaar eens slecht nieuws, dat niet makkelijk zal zijn om door te slikken, want na het bekerverlies gisterenavond tegen Zaragoza werd bekend gemaakt dat Kluivert de club moet verlaten.

Kluivert werd gisteren in de tweede helft vervangen, en werd uitgefloten door vele Barça fans, Kluiverts reactie was een sarcastisch applausje naar de tribunes te doen.

Op het einde van het seizoen zou het prijskaartje voor Kluivert zakken van 4 miljoen euro naar 1,8 miljoen euro.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties