5 spelers verlaten Benfica

5 spelers verlaten Benfica
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benfica heeft aangekondigd dat 5 spelers de ploeg zullen verlaten, in een poging de financiële toestand in orde te maken.

De Braziliaanse speler Roger gaat, in leen, spelen bij Fluminense tot 1 december. Daarna heeft de Braziliaanse ploeg de optie Roger te kopen. Ondanks zijn groot talent is Roger er nooit in geslaagd zich te bewijzen bij Benfica. Hij zal nu al voor de derde keer in zijn carrière spelen voor Fluminense.

André, de Braziliaanse aanvaller kwam bij Benfica, hetzelfde jaar als Roger dat deed (2000-2001). Hij bereikte echter nooit zijn potentieel en paste ook nooit echt goed bij Benfica. Hij maakte een eind aan zijn contract en keerde terug naar Maritimo voor de rest van het seizoen.

De Zweedse middenvelder Anders Andersson tekende een contract bij de concurrent Belenenses na zijn contract bij Benfica beëindigd te hebben.Ook bij hem verwachtte men grote resultaten toen hij de club vervoegde in 2001-2002.Maar, hij werd zelden gebruikt door Jose Camacho dit seizoen en zal nu proberen zijn carrière te doen heropleven bij Belenenses.

De Portugese Carlitos, bij Benfica sinds 2000-2001, zal gaan spelen in de Spaanse tweede divisie, bij Poli Ejido tot het einde van het seizoen.

Als laatste en dus de 5de speler die de Portugese ploeg zal verlaten is de aanvaller Anderson Luiz. Hij speelde in het B-team en wordt nu uitgeleend aan het Portugese Naval (tweede divisie).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties