Geen toekomst voor Trabelsi bij Ajax

Geen toekomst voor Trabelsi bij Ajax
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hatem Trabelsi heeft het definitief verkorven bij Ajax. Dit gaf Ajax-trainer Ronald Koeman aan nadat hij werd geconfronteerd met de uitspraken van de Tunesiër in het voetbalweekblad 'Voetbal International'. Trabelsi heeft een arbitragezaak aangespannen tegen Ajax omdat hij vindt dat de optie in zijn contract niet geldig is. In het artikel zegt Trabelsi dat hij hoe dan ook zijn laatste wedstrijd in het shirt van Ajax heeft gespeeld, wat de uitspraak ook moge zijn.

Trabelsi haalt ook zwaar uit naar trainer Ronald Koeman. Volgens de Tunesiër had Koeman hem een verbeterd contract beloofd, dit is er echter nooit gekomen. ''Koeman was een grote speler, maar hij is geen groot mens'', haalt Trabelsi fel uit. Bovendien verwijt Trabelsi dat Koeman dé persoon was die zijn transfer naar Manchester United blokkeerde, door vast te houden aan een transferbedrag van twintig miljoen euro.

In het tv-programma Voetbal Insite reageerde Koeman stellig op de uitspraken van Trabelsi. ''Absolute onzin!'' Volgens Koeman hebben hij en assistent Ruud Krol er voor gezorgd dat Trabelsi een verbeterd contract kreeg. En van het verhaal over Barcelona en Manchester United zou niets kloppen. ''Er heeft zich, zover ik weet, nog nooit een club zich officieel voor hem gemeld.''
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties