Ruil Hamann-Hargreaves op til?

Ruil Hamann-Hargreaves op til?
Foto: © SC

Krijgen we in de nabije toekomst een ruiloperatie tussen Bayern Munchen en Liverpool? Als het van Owen Hargreaves afhangt wel. Hij zou wel eens van Munchen naar Liverpool kunnen verhuizen. Dietmar Hamann zou niet weigerachtig staan tegenover een verhuis in de andere richting.

Duits international Dietmar Hamann speelt al jaren in Liverpool, maar in een ver verleden bevolkte hij het middenveld van Bayern Munchen. Hamann heeft nu aangekondigd dat hij een eventueel aanbod van zijn oude club ernstig zou overwegen. De 30-jarige centrale middenvelder kende enkele succesvolle jaren bij Liverpool, maar zou na vijf jaar bij de Engelse club terug naar zijn vaderland willen keren. Bayern zou dan de ideale club zijn voor Hamann.

Engels international Owen Hargreaves heeft dan weer laten weten dat hij het na zeven jaar wel gezien heeft bij Bayern Munchen. Hij droomt er van om in de Premier League te spelen. Vooral de uitzinnige Engelse fans spreken hem aan. Liverpool ziet hij als de ideale club voor hem. Met de nieuwe manager en enkele gerichte versterkingen ziet hij Liverpool terug aansluiten bij de Europese top. Bovendien zouden zijn ouders uit Canada terugkeren en weer in Engeland gaan wonen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties