Argentinië klopt Peru met klein verschil

Afgelopen nacht oefenden Peru en Argentinië in de voorbereiding op de Copa America. Beide landen spelen vanaf 6 juli mee in het prestigieuze Zuid-Amerikaanse Landekampioenschap. Ter voorbereiding namen ze het afgelopen nacht tegen elkaar op. Argentinië trok in eigen huis aan het langste eind: het won met 2-1.

Gonzalez opende na 24 minuten spelen de score namens Argentinië. Toch duurde het Argentijnse feestje niet lang: na tien minuten kwam Peru immers langszij via Gonzalez. De 1-1 was meteen ook de ruststand.

In de tweede helft duurde het een tijdje eer de score opnieuw werd opengebroken. In de 73e minuut slaagde Argentinië er dan toch in om de wedstrijd definitief naar zich toe te trekken. Het was Saviola, actief bij FC Barcelona, die het pleit besliste in het voordeel van de Argentijnen.