Redden Gaucci en Khaddafi Napoli?

Redden Gaucci en Khaddafi Napoli?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Serie B-club Napoli is op sterven na dood. Verschillende spelers klaagden de club aan voor niet betaalde lonen en voorzitter Naldi zit in een gerechtelijke strijd met voormalig voorzitter Corbelli.

Luciano Gaucci, de voorzitter van Perugia, is bereid om de legendarische ex-club van Maradona van de ondergang te redden en maar liefst zo'n kleine 40 miljoen euro in de club te pompen. De Italiaanse Voetbalbond kan nog dwars gaan liggen: volgens de reglementen van de Bond is het voor 1 man niet toegestaan om 2 clubs te bezitten die in dezelfde reeks spelen. Perugia zakte na het voorbije seizoen naar de Serie B en vindt daar dus Napoli terug.

Gaucci betwist die regel en is van plan om naar het gerecht te stappen. Een andere mogelijkheid hangt af van Al-Saadi Khaddafi. De zoon van de Libische leider heeft net zijn 1e seizoen als speler van Perugia achter de rug. Hij zou 'zijn' club overkopen van Gaucci en zo zou het probleem van de baan zijn. Kwatongen beweren dat het voor Khaddafi nooit de bedoeling was door te breken als speler in Italië, maar wel om een club in handen te krijgen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties