KVK Beringen klaagt over KBHZ

bernie de vuyst
| 0 reacties
KVK Beringen klaagt over KBHZ
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De samenwerking tussen tweedeklasser Beringen Heusden-Zolder en provincialer KVK Beringen loopt nog niet van een leien dakje. Beide Limburgse club werken hun thuiswedstrijden in hetzelfde stadion, het Mijnstadion, af.

Het eerste punt van twist is het gebruik van het spelershome. De spelershome van Beringen-spelers doet dienst als een soort van opbergruimte van KBHZ. Hierdoor moeten de spelers van de provincialer de kleedkamers van het B-terrein gebruiken. Het bestuur van beide clubs heeft een oplossing in de maak voor dit euvel.

Een ander probleem is het gebruik van het terrein. De verzorger klaagt hierover, want in de toekomst zouden normaliter twee wedstrijden per weekend in het Mijnstadion moeten kunnen doorgaan.

De Beringse voetballers zijn niet tevreden over de samenwerking. De vice-voorzitter van KVK Beringen, Johan Vandebroek, steunt zijn spelers. Hij heeft echter weinig in de pap te brokken, want KBHZ is eigenaar van het stadion. Vandebroek heeft ook het gevoel dat de stad Beringen alles van zich af schuift en misschien hoopt dat zijn club langzaam doodbloedt. De vice-praeses wil graag het standpunt van de stad horen, omdat hij wil weten waar zijn vereniging staat.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties