Club Brugge heeft beslissing genomen over Odoi en over paar andere grootverdieners

Club Brugge heeft beslissing genomen over Odoi en over paar andere grootverdieners
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge speelt volgend seizoen Champions League en mag rekenen op zo'n extra 30 tot 40 miljoen aan prijzengeld. Dat wil niet zeggen dat het geld uit Jan Breydel zal rollen. De komende dagen worden de eerste stappen richting een nieuwe - betaalbare - kern gezet.

Taak nummer 1 van Bob Madou, Dévy Rigaux en Maarten Dedobbeleer: een gesprek hebben met Denis Odoi. Het heeft er alle schijn van dat blauw-zwart zijn contract met nog één seizoen zal verlengen, maar daar moet nog over gesproken worden.

De 36-jarige polyvalente veteraan wil zelf ook nog doorgaan en heeft bewezen dat hij Club nog diensten kan bewijzen. Voor wie het er wel op zit bij blauw-zwart is Eder Balanta. Het contract van de verdedigende middenvelder wordt niet verlengd, weet HLN.

En dan is het ook de vraag wat de Denen gaan doen. Casper Nielsen en Philip Zinckernagel kwamen in de play-offs niet veel meer aan spelen toe. En ook voor volgend seizoen lijkt er enkel een invallersrol voor hen weggelegd als Nicky Hayen coach blijft. 

Daarnaast wil Club af van een paar zware contracten zoals dat van Dedryck Boyata, die toch niet meer in de plannen past. 

Ook voor Roman Yaremchuk moet er nog een oplossing gevonden worden, want Club wil een topspits ter vervanging van Igor Thiago. Roméo Vermant zou dan kunnen terugkeren als back up. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties