Club Brugge en Genk strijden om dezelfde speler uit JPL... Opmerkelijk genoeg zat hij dit seizoen bij degradatiekandidaat

Club Brugge en Genk strijden om dezelfde speler uit JPL... Opmerkelijk genoeg zat hij dit seizoen bij degradatiekandidaat
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft zijn 19e Belgische kampioenstitel gewonnen. Blauw-zwart zal zich gericht willen versterken. Daarvoor kijken ze meestal over de grenzen heen, maar ook een speler van... KV Kortrijk staat blijkbaar in de belangstelling. Net als bij Genk.

Genk heeft een slecht seizoen achter de rug en moet zondag nog strijden voor het laatste Europees ticket met KAA Gent. Daar zijn ze vooral blij dat ze niet tegen Cercle moesten uitkomen.

Beide clubs kunnen deze zomer enkele vertrekkende spelers hebben. Bij Genk zal Bilal El Khannouss hoogstwaarschijnlijk niet meer aanwezig zijn volgend seizoen.

Daarom zijn ze op zoek naar versterking en hun blik is ook gericht op de Jupiler Pro League. Volgens informatie van journalist Nabil Djellit zouden zowel Brugge als Genk Abdelkahar Kadri willen aantrekken.

De offensieve middenvelder van KV Kortrijk wordt al enkele transferperiodes in verband gebracht met een vertrek. Kortrijk wist zich op het nippertje te handhaven dit seizoen en Kadri wil graag naar een hoger aangeschreven club. Hij heeft toestemming om te vertrekken.

De interesse van Club Brugge blijft serieus, volgens Djellit. Er zouden al contacten zijn geweest. Genk blijft ook alert. Kadri, 23 jaar, heeft een contract bij Kortrijk tot 2026 en wordt gewaardeerd op 3 miljoen euro door Transfermarkt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties