Verrassing! Nog een Anderlecht-speler mag straks het trainingskamp van de Rode Duivels vervoegen

Verrassing! Nog een Anderlecht-speler mag straks het trainingskamp van de Rode Duivels vervoegen
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Domenico Tedesco kondigde dinsdagvoormiddag aan dat hij nog twee jonge spelers zal oproepen om mee te trainen met de Rode Duivels in aanloop naar het EK. Eén daarvan zou intussen bekend zijn en het is een verrassing.

De beloften mochten nog niet op vakantie vertrekken, want ze spelen op 4 juni nog een oefeninterland in en tegen Marokko. Beloftencoach Gil Swerts mocht zijn mening geven over welke van zijn jongens die hij zou afstaan aan Domenico Tedesco.

Volgens de Waalse journalist Sacha Tavolieri is Mario Stroeykens één van de twee jongens die zal meetrainen met de groep. Toch wel een verrassing, want de Anderlecht-middenvelder deemsterde de laatste weken wat weg.

Zijn polyvalentie en potentieel zullen er wel mee te maken hebben. Eerder dit seizoen sprak Brian Riemer ook al zijn bewondering uit voor het 19-jarige jeugdproduct van paars-wit.

"Als ik morgen trainer wordt van AC Milan is Stroeykens de eerste die ik mee neem", zei hij toen. Stroeykens zal dus mogen proeven van het grote werk. 

Stroeykens doorliep alle jeugdreeksen bij de nationale jeugdploegen en is intussen basisspeler bij de beloften. Hij scoorde dit seizoen 6 keer en gaf 7 assists bij Anderlecht in 40 matchen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties