Peter Behaeghe

Winkel Sp. - Lebeke-Aalst  2-0
Rust 1-0
Doelpunten: 1-0 Jurgis Decorte;2-0 Wim Dupont

In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. De eerste kans voor Winkel kwam er via
Wim Vanderheeren maar die trapte de bal over. De bezoekers kregen ook een goede kans maar doelman
Vandromme redde knap. Na de drankpauze vanwege het warme weer kwam Winkel beter in de wedstrijd.
Na 35 minuten stuurde Christ Himpe ,Jurgis Decorte randje buitenspel alleen voor doel en die werkte
beheerst af 1-0 en zo bleef het tot aan de rust.
De tweede helft zagen we een ander Winkel Sp.,het nam direkt de wedstrijd in handen. Na 60 minuten
kwam dan de verdiende 2-0 op het bord en wat vooreen, Wim dupont kegelde de bal vanop 20 meter in
de kruising een wereldgoal. De thuisploeg kreeg nog twee goede kansen via Gomes en Vanoosthuyse
maar beide pogingen gingen nipt over. De bezoekers konden in de 2de helft daar weinig tegen inbrengen,
alleen 2 afstandschoten vanuit de tweede lijn zonder gevaar.Doelman Vandromme van de thuisploeg viel
nog geblesseerd uit en invaller Stijn Debusschere kwam goed in.