Leegloop dreigt bij STVV: Gent en Club Brugge vechten om jeugdtalent

Leegloop dreigt bij STVV: Gent en Club Brugge vechten om jeugdtalent
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jarne Steuckers is al vertrokken, Matte Smets verlaat zo goed als zeker Stayen en nu is er ook voor Mathias Delorge grote interesse vanuit de top van het Belgisch voetbal.

Thorsten Fink lanceerde afgelopen seizoen heel wat jong talent bij STVV. Met drie voorgenoemde namen als grote uitschieters. Alle drie kunnen ze straks ook bij een Belgische topclub zitten.

Zoals de Waalse journalist Sacha Tavolieri laat weten, staat ook Delorge op de radar van twee topteams. Wouter Vrancken wil hem immers graag naar Gent halen. De nieuwe coach van de Buffalo's was al fan van hem toen hij nog bij Genk zat.

Maar ook Club Brugge wil zich duidelijk in de debatten moeien. Zij hebben al contact opgenomen met de entourage van de 19-jarige middenvelder. 

Delorge heeft nog één jaar contract bij STVV en zijn transferwaarde wordt op 5 miljoen euro geschat. STVV kan zo al zijn goudhaantjes in één klap verliezen, maar er ook een pak rijker van worden.

Al stond er bij Jarne Steuckers wel een gelimiteerd transferbedrag in zijn contract en zagen ze hem voor amper 800.000 euro naar Genk vertrekken. Dat deed uiteraard wel pijn, maar er was niets aan te doen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties