Duitsland - Brazilië 1-1

Jurgen Rutten

In een vriendschappelijk wedstrijd hebben Duitsland en Brazilië 1-1 gelijkgespeeld. De Duitsers begonnen zeer geconcentreerd en scherp aan de partij maar het waren toch de Brazilianen die al na 9 minuten op voorsprong kwamen door een mooi vrijeschop doelpunten van Ronaldinho. Maar Duitsland was niet aangeslagen en ging meteen opzoek naar de gelijkmaker en die kwam er dan ook in de 17de minuut, een afgeweerd schot van Thorsten Frings werd door Kevin Kuranyi binnen geduwd. <br><br> Duitsland bleef het spel opeisen en liet de Brazilianen niet in hun vertrouwde spel komen, maar tot echt uitgespeelde kansen kwamen de Duitsters niet en zo bleef het 1-1. Misschien verdiende Duitsland de overwinning maar met een puntendeling kon ieder wel tevreden zijn.