Analyse CP Hasselt mist competitiestart

Joey Gastmans
| 0 reacties
CP Hasselt mist competitiestart
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cobra Primus Hasselt, voor het seizoensbegin nog getipt als play-off kandidaat, heeft de competitiestart compleet gemist. De Limburgers verloren op de tweede speeldag met 6-3 op het veld van Juventini Beyne. De vele transfers doen Hasselt voorlopig geen goed. 

Aan de kop van het klassement staan er vier ploegen die nog het maximum van de punten hebben: Forcom Antwerpen, Action 21, ES Bocholt en MC Lommel. De Antwerpenaren moesten op bezoek bij neo-eersteklasser KK Malle. De wedstrijd was volledig uitverkocht maar de toeschouwers zagen de thuisploeg niet stunten, in tegendeel. Forcom Antwerpen overklaste Malle, het werd 2-13. Ook die andere titelkandidaat Action 21 Charleroi had niet de minste problemen met Houthalen-Genk. Voor eigen publiek konden de Karolo's de drie punten pakken met een 6-1 overwinning. 

Ook Lommel en Bocholt kunnen van een geslaagde competitiestart spreken. MC Lommel wist de altijd lastige verplaatsing naar Borgerhout met een 1-2 overwinning tot een goed einde te brengen. Bocholt nam de maat van Châtelet, 4-3 de einduitslag. Het nieuwe seizoen begon voor Kickers Gilly in mineur (de wedstrijd van de eerste speeldag tegen Châtelet is verschoven naar 17/12). Junkies Frameries kwam met een 3-5 zege de drie punten pakken in Gilly. 
De laatste wedstrijd van de tweede speeldag was die tussen nieuwkomer Brussels United en degradatiekandidaat Isola Hoeselt. Daarin waren de Brusselaars de beste, het werd 0-3.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties