Interview Het KBHZ-webteam sprak met Gert Doumen

Yves Dekoning
| 0 reacties
Het KBHZ-webteam sprak met Gert Doumen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Foto: Rudy Coomans


Na twee weken van afwezigheid maakte Gert Doumen terug zijn opwachting in het eerste elftal van KBHZ. Tegen Roeselare had hij niet veel werk, maar hij wist op cruciale momenten toch zijn ploeg in de wedstrijd te houden. Na de wedstrijd konden we hem even aan de tand voelen.

Er was veel wind vandaag. Had je daar last van?

Het was bij momenten moeilijk spelen met zo'n weer. Maar ik vond dat het goed meeviel. Belangrijker voor mij was dat ik mijn rentree kon maken na twee weken van blessure.

Was het gelijkspel een logisch resultaat?

We hebben toch serieus kunnen tegenprikken. Als Junior die bal erin kopt, winnen we hier. Ik heb dus het gevoel dat we twee punten laten liggen hebben.

Jullie halen een 1 op 12. Heeft dit een negatieve invloed op de groep?

Dat denk ik niet. We blijven alles geven. Ook vandaag kan je niemand een gebrek aan inzet verwijten. Als we een goede instelling blijven tonen, zullen de resultaten vanzelf wel beter worden. Het feit dat we kansen creëeren vind ik ook al zeer positief. De Ambities liggen hoog en ik hoop dan ook dat we in de toekomst meer punten gaan pakken. Zeker in de thuiswedstrijden zouden we geen punten mogen verliezen. In de rangschikking staat iedereen dicht bij mekaar. Het kan dus snel gaan, we moeten op onze hoede zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties