Het is al zover: Spaanse en Duitse clubs willen meer dan 10 miljoen uitgeven voor JPL-smaakmaker

Het is al zover: Spaanse en Duitse clubs willen meer dan 10 miljoen uitgeven voor JPL-smaakmaker

Volg Union SG nu via WhatsApp!

Je kon er gif op innemen dat er clubs gingen komen voor Cameron Puertas. De Spaanse aanvallende middenvelder heeft dit seizoen zoveel indruk gemaakt dat een transfer deze zomer zo goed als onvermijdelijk is.

Dat weten ze bij Union ook. Hun middenvelder heeft dit seizoen zowaar 14 goals en 23 assists laten noteren in 55 matchen. Da's indrukwekkend, wetende dat hij vorig seizoen onder Karel Geraerts nog dikwijls in de tribune moest plaatsnemen.

Puertas werd toen nog geblokkeerd door Teddy Teuma. Toen die vertrok en Alexander Blessin de nieuwe coach werd, ging het snel voor de 25-jarige middenvelder. Al snel bleek hij zeker geen verzwakking te zijn ten opzichte van zijn Franse collega.

Intussen is de geruchtenmolen op gang gekomen. De Duitse transferexpert zegt te weten dat Sevilla en Villarreal al geïnteresseerd zijn en dat er ook vier Duitse clubs belangstelling tonen.

Union kocht voor 1,16 miljoen van het Zwitserse Lausanne-Sport, maar wil nu uiteraard de jackpot. Voor minder dan tien miljoen vertrekt hij niet en in het Dudenpark hopen ze dat er meerdere clubs tegen elkaar zullen opbieden.

Ze moeten hem ook verkopen, want Puertas heeft nog een contract tot 2025 en is niet van plan dat te verlengen. Hij wil nu naar een grotere competitie om zijn topseizoen te verzilveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties