Optocht voor Lierse

Rita De Meyer
| 0 reacties
Optocht voor Lierse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgende maandag beslist de gemeenteraad van Lier of het stadion aangekocht zal worden door de stad. Een erg belangrijke beslissing voor K.Lierse.SK. Van deze beslissing hangt wellicht het voortbestaan van de club af. Het is immers cruciaal voor de veiligstelling van de club nu en voor de toekomst dat het stadion en de omliggende gronden aan de Stad Lier verkocht worden. Deze kan op die manier het complex inschakelen voor het sociale en culturele leven van Lier en omgeving.

K.Lierse SK zou op deze manier van een zware financiële last verlost zijn. Lierse is immers op Anderlecht na, de enige club die haar stadion zelf heeft moeten oprichten, renoveren en in stand houden, zonder hierbij de aankoop mee te rekenen.

Om het stadsbestuur te overtuigen wil het supportersverbond van Lierse nu samen met de club een vredige optocht organiseren. Deze gaat volgende maandag door. De supporters worden opgeroepen om samen te komen om 18u30 op de parking van het cultureel centrum De Mol, van waaruit de  colonne richting Grote Markt zal vertrekken. Naast de supportersfederatie zullen ook de jeugdspelers en hun ouders meestappen in de optocht.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties