PSG herpakt zich

PSG herpakte zich vanavond in de match van de waarheid tegen FC Porto. Na twee opeenvolgende nederlagen in de Champions League had PSG de punten broodnodig. De overwinning werd in twee minuten tijd veilig gesteld.

In het begin van de wedstrijd ging het goed op en neer, maar PSG trok het laken meer en meer naar zich toe na een kwartier wedstrijd. Dit overwicht leidde tot enkele kansjes tot net voor het halfuur een kans ook afgewerkt werd. Charles-Edouard Corridon scoorde met een mooie volley de 1-0. Nog geen minuut later was het alweer raak. Na een dubbelpass met Reinaldo scoorde Pauleta en ontplofte het Parc des Princes. PSG herleefde duidelijk weer en beleefde weer een wedstrijd zoals in de gloriejaren van de club.

De tweede helft was er eentje voor de statistieken. PSG wint met 2-0 van FC Porto, winnaar van vorig jaar, en lijkt de goede weg ingeslagen te zijn... In het klassement staan de Parijsenaars op de derde plaats met drie punten. Chelsea heeft nog het maximum van de punten en CSKA Moskou posteert op de tweede plaats met vier punten. Porto staat laatste met één puntje...