Analyse Real op goeie weg

Nils Vanbellingen
| 0 reacties
Real op goeie weg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de topper van de achtste speeldag in de Primera Division haalde Real Madrid het thuis van Valencia met 1-0. Owen scoorde al in de negende minuut de enige treffer. Het was meteen de tweede belangrijke goal van de Engelsman in een week, na zijn doelpunt tegen Kiev. Owen kreeg de bal in de loop toegespeeld van Raul, en de aanvaller verschalkte Canizares met een knap schot. Real hield stand en kon zo drie belangrijke punten thuishouden. De Madrilenen rukken hierdoor voorlopig op naar de zevende plaats.

Terwijl Real zich langzaam uit de crisis lijkt te werken, is Valencia aan een neerwaartse gang bezig. Van haar vijf laatste wedstrijden verloor de ploeg van Ranieri er vier en speelde ze een keer gelijk. De laatste overwinning dateert al van bijna een maand geleden. Valencia dreigt dan ook naar het middenveld weg te zakken en moet zich dringend herpakken.

In de andere zaterdagwedstrijd deelden Malaga en Deportivo de punten. Wanchope schoot Malaga al vroeg in de wedstrijd op voorsprong (6'), maar reddende engel Tristan schonk Depor enkele minuten voor tijd een punt. De ingevallen spits kopte een voorzet van Munitis voorbij keeper Calatayud.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties