Wordt Karel de nieuwe "super" SuperBoer?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Wordt Karel de nieuwe "super" SuperBoer?
Foto: © SC

Karel Snoeckx trainde de afgelopen afgelopen twee dagen mee met de selectie van Gert Kruys.

De Graafschap heeft nog geen beslissing genomen over het al dan niet aantrekken van Karel Snoeckx. Karel Snoeckx zou eventueel tijdens de winterstop van club kunnen veranderen. Snoeckx die bij Germinal Beerschot voorlopig niet verder kwam dan een invallersrol, vroeg zelf toestemming om bij de SuperBoeren enkele dagen te mogen testtrainen. 

Technisch manager Ron Olyslager verklaarde voor Voetbalkrant.com:  â€œOver Snoeckx hebben we momenteel nog geen besluit genomen. We hoeven ook niet nú te beslissen omdat Snoekcx niet per direct inzetbaar is voor ons. Hij heeft immers nog een contract bij Germinal Beerschot Antwerpen. Op zijn vroegst zouden we wat hem betreft iets kunnen doen in de volgende transferperiode.”

De supporters van G. Beerschot reageren gelaten op het nieuws over Snoeckx testtraining. Snoeckx heeft de hoge verwachtingen onstaan bij de handtekening van zijn contract, nooit kunnen inlossen. Tevens gaf hij op trainingen en matchen dikwijls een ongeinteresseerde indruk.

De 31-jarige Snoeckx speelde eerder voor Lierse SK, SC Lokeren en het Noorse VÃ¥lerengen IF. Hij mag zich ook eenmalig Rode Duivel noemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties