Analyse Action 21 wint overtuigend topper tegen Antwerpen

Joey Gastmans
| 0 reacties
Action 21 wint overtuigend topper tegen Antwerpen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Elfde speeldag - Leider Action 21 Charleroi heeft op een overtuigende manier de topper tegen Forcom Antwerpen 2000 gewonnen. De Karolo's waren in eigen huis een maat te sterk voor de Antwerpenaren en wonnen met 8-3. 
Door de nederlaag van Antwerpen kon Juventini Beyne, dat voor deze speeldag hetzelfde aantal punten telde als de Antwerpenaren, naar de tweede plaats in het klassement wippen. Daarvoor moest er wel gewonnen worden op het veld van ES Bocholt. Beyne won na een spannende wedstrijd met 4-5 en komt daardoor alleen op de tweede plaats terecht. CP Hasselt draait na een zwakke competitiestart nu op volle toeren. Rode lantaarn Isola Hoeselt moest het in een Limburgse derby ontgelden. Hasselt won met 2-8 en nadert nu tot op twee punten van Forcom Antwerpen dat op een derde plaats geposteerd staat. 

Minicup Lommel verloor deze speeldag met 1-2 van degradatiekandidaat Houthalen-Genk. Het is de tweede opeenvolgende verliesbeurt voor de Limburgers en ze zien in het klassement Brussels United en Gilly over zich heen gaan. Brussels won enigszins gemakkelijk met 4-0 van Junkies Framaries. Gilly had dan op zijn beurt weinig problemen met KK Malle, het werd 6-3. 

Houthalen-Genk doet met de winst tegen Lommel een goede zaak in de degradatiestrijd. Ook Châtelet, dat met 0-3 ging winnen in Borgerhout, kan tevreden zijn. Houthalen-Genk en Châtelet springen in de rangschikking over KK Malle naar een voorlopig veilige positie. De ploegen onderaan het klassement liggen allemaal zeer dicht bij elkaar en de situatie kan er dan ook na één speeldag helemaal anders uitzien.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties